Automatisk bom

Automatisk bom åpnes enten ved å ringe +47 580011205181 eller ved å bruke fjernkontroll. Bommen lukkes etter ca. 25 sekunder eller etter at bilen har passert. Vi har fått varierende tilbakemelding fra personer med iPhone. Har du iPhone så prøv ev. å ringe 00 47 580011205181.
 
Telefonnumret det ringes fra må være registrert i systemet for at bommen skal åpnes. Det kan registreres inntil 4 telefonnummer per hytte. Endringer sendes på epost til grotashaugen@gmail.com. Husk å ta med adressen det gjelder. Det må påregnes noe behandlingstid.

Ved midlertidig behov, f.eks. håndtverkere som skal utføre arbeid, så kan deres telefonnummer legges inn i systemet med en start- og sluttdato.
 
Fjernkontroll til bommen kan bestilles ved å sende epost til grotashaugen@gmail.com. Huske å ta med adressen det gjelder. Pris for en fjernkontroll er 600,- kroner (ikke bekreftet). Trykk på knapp 1 på fjernkontrollen når du er i nærheten av bommen for å åpne den.
 
Ved utkjøring, kjør sakte frem til bommen som da åpnes automatisk.

Bom ved brattbakken

Det er ikke tatt noen beslutning om bruk av bommen ved brattbakken. Inntil videre må dere ta vare på nøklene dere har til denne bommen.